2010.07.09. Péntek

Fospunpa megkapta a szokásos karban tartást. Olaj,olajszűrő,légszűrő,pollen szűrő csere.
Légszűrőből Alco-t kapott,pollenből Wix-et,olajból pedig a jó márkát: Mann-filter,olajból pedig ugyan azt amit tavaly Castrol Magnatec 5W40. 2óra alatt megvolt a művelet,csak az olaj szűrőt húzták rá legutóbb a szervízben és anyáztam is nagyon azt aki így megtépte. Árban sem jöttünk ki rosszul így hogy már én csinálhattam (eddig azért nem mert garancia ugrott volna) a szűrők meg voltak 4000 párszáz Ftból volt kollegám kedvezményével vásárolva és az olaj is 11-12E helyett 8000Ftér.
HGGbe szépen le cseréltem az olajat arra amit a fospunpából leengedtem mivel még bőven jó olaj 4000km-t futott csak.Hidegen van olaj nyomás rendesen ahogy 15ös olajjal is és szép halk tőle :) A összerakás óta 170km-t mentem vele és a régi olajat töltöttem vissza a felújítás után amolyan mosó olaj szerepét töltötte be,most végre ásványi helyett full szintetikus került bele :) szerintem ilyen jó olaj még sosem volt benne.
új vs régi kis kartergáz szűrő szivacsot is vissza raktam múltkori ellenőrzésnél kint maradt hopp egy gázpedál pollen szűrők pollen szűrő helye ami lejött,mázli hogy nem egy cmel lejjebb vágtam a flakont régi kint Mann filter hmm..szereti:) km ez a fospunpa vére a garázsomban ő is kostolgatja,ízlik neki szerintem km állás

Kommentek

obrotka gyula

Nem lesz az az olaj vékony a Polskiba? Pláne egy bejáratósba? Van olyan klubtagunk, aki hasonlót öntött bele és szépen lövi a kéket, pedig alig futott a kocsi.

Pollenszûrõ cseréjéhez le kell venni a gázpedált? Agyfasz. :)

Amúgy ne bántsad, jó kocsik ezek. Sterilek és semmi izgalom sincs bennük, de azért teszik a dolgukat. Fék és a futómû is tök jó alattuk.

tunyi1986

obrotka gyula #46058:
szerintem nem lesz vékony,haverral direkt figyeltettem a kiput hogy indítás után jön-e valami,de se szaga,se füstje :) (többszöri indítás után sem)
Pollenszûrõ cseréhez le kell venni a gázpedált,mert különben nem lehet hozzá férni a szûrõhöz sem és a szûrõt lefogó mûanyag lemez csavarjaihoz sem.
Én nem bántom,csak polskit jobban szeretem :)

Csacsa

:) :) :) :) :) tényleg ne........................ :)

tunyi1986

Kondráth Csaba #46060:
mit neeeeeeeeee? :D TEEEEEEE szerdán akkor jössz?

Tibee

Nyócázer? :) Én má' 25000 fölött járok. :)

tunyi1986

Tibee #46062:
má majdnem 9! :D Mer te neked többet kõ menni azé! vagy nem biztos hogy többet kõ menni,de nálad a pócki nem megy annyit mint nálam,vagy csak sok pízed van tankóni :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!