Vissza KEtintve a múlt felé :D

Helló szia szevasztok ! :)

Gépjárművön történt egy olajcsere tavaly nyár közepe-vége fele, idén volt egy műszaki vizsga,+ múltkorában jártunk  Nagykanizsán mert egyik ismerőm meg akart venni egy Mitshubishi Coltot és ha már ott jártam akkor vettem rádió beépítő keretet meg erősítőhöz jóféle aux kábelt meg antenna átalakítót.
Merthogy tetszik tudni a Póckiból át került a JVC meg az erősítő meg a mélynyomó ebbe a brájzliba oszt most ebben szól szépen :)
Jut eszembe a pócki, az árából vettem 4 gyári felnit a Fiestára,már csak téli gumi hiányzik róla.
Aztán el értük a 15000km-t (6éves létére)  a múlt hétvégén,tök jó hogy végre nem csak a garázsba ácsorog :D napi használatba került.
Gond nincs vele, fogyasztást is már karomban tudom tartani olyan 6-7körül  vegyesen kár 5személlyel akár egyedül vagyok benne.
Hibák azért gyűlnek rajta lassacskán mert a jobb oldali dobbetét patentje is kiszakadt a lökhárítóból valamikor....kicsit alacsonyra rakták a lökös koptatóját....
Jövőre tervben van egy fékfolyadék,motorolaj csere.

Aztán volt a garázsban pár autó fusi melóban, 2es puntó váltó-kuplung csere, Thalia szervószivattyú hosszbordás szíj meg feszítő-vezető görgő,kispócki komplett hátsó fék,kézifék kötél cséndzs,Ticól hátsó ajtó zár, Alfra 155 generátor tartó konzol csere ( fél motor lóg...),suzuki swift kormány kapcsoló,WV Caddy rádió beszerelés,Astra H vezérlés meg még isten tudja mik :D
Mindenkinek minden jót,és olcsóbb bönzint meg kevesebb trafit :)
fonyódi lazulás :D ez meg a vezetés élménye :D szegény kis buzkit meg kínoztuk egy kicsit :D meg vót egy ilyen is :D

Kommentek

tunyi1986

ja és no more fött !! :D
http://www.youtube.com/watch?v=rR3FMO_Qjqk

Andrei

Akkor 6 év alatt sikerült bejáratni? :)
Azért hiányzik a polski a képeidről :(

tunyi1986

van egy csomó kép régebbről , küldjek párat ? :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!