Olaj csere-olajszűrő pucolás....stb 346

Nah szóval nem sűrűen írok mert szerencsére nincs is miről írni használom a gépet szinte minden nap városi autókázás napi 7km kb vagy kicsit több melóba járáshoz. Takarítást meg kapja 1-2-3hetente és ennyi :)
Valamelyik nap kerestem bele egy másik elosztót mert mintha hülyéskedett volna a gyújtás, a két henger között nagy volt az előgyújtás különbség a bütykös tengely kopása miatt.
Olaj legutóbb a velencei tali előtt lett után töltve de akkor is csak kb fél vagy 3/4 nívóig tudtam feltölteni mert el fogyott az 5W40 Total olajam. Most 15W40et kapott valami gagyi unixosat óccsóért ( jó lessz az alapon ) de szerintem ez vagy fos GM olaj vagy valami Ford olaj lehet csak a matrica más meg a flakon.
Múltkorában mértem még féket-lengéscsillapítót a cégnél a polskin és meg vagyok elégedve a kicsivel :) Fék nagyon jó eltérés alíg pár százalék ingadozás sem túl vészes egyedül egy keréknél volt 14%os ingadozás. A lengéscsillapítók is aránylag jók bár a magas guminyomás miatt mertünk keveset ezzel tisztában vagyok.
Ja igen és egy fontos esemény hogy cseréltem ablaktörlő lapátokat :D 38Cmes Valeo lapátokat kapott mert a Champion lapátok két év után feladták a harcot és leszakadt róluk a gumi csík :D
Szóval ennyi,egyenlőre és remélem mostanában megint csak nem lesz miről írnom :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!